Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ferrari / Ferrari lastniku podaljšane 360 Modena grozi s tožbo!
AVTOBLOG-ferrari-360-modena (2)

Ferrari lastniku podaljšane 360 Modena grozi s tožbo!


Ferrari že od nekdaj močno nasprotuje kakršnim koli predelavam svojih vozil, včasih pa so kar malo preveč zagreti.

Ferrari je že večkrat pokazal, da ne dopušča ”nesmiselnih” predelav svojih avtomobilov, celo oznake prepovedujejo uporabljati na drugih vozilih. Pred nekaj dnevi pa se je na spletu pojavil prav bizaren primerek, za katerega pri Ferrariju obljubljajo tožbo. Italijan je svojo 360 Modeno ”predelal” tako, da jo je podaljšal v limuzino. Dosega 267 kilometrov na uro, lastnik Dan Cawley, star 36 let, pa mora v štirinajstih dneh iz 6 metrov dolge limuzine odstraniti vse oznake znamke in napise.

AVTOBLOG-ferrari-360-modena (3)Lastnik se ob tem sprašuje, kateri zakon mu prepoveduje takšno početje, saj si avto lasti sam. Ferrarijevi odvetniki pravijo, da je Crawley 360 Modeno prerezal in v sredino vstavil tri-metrsko konstrukcijo iz karbonskih vlaken. S temi predelavami to ni več Ferrari temveč s tem ”kvari” ugled znamke.

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO Webrefel Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.topobzor.info

best-cooler.reviews/luxury-sovaro-coolers/

У нашей фирмы полезный веб сайт с информацией про хедж фонды в россии.
AVTOBLOG uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi prikaz vsebine. Brez piškotkov se določeni deli strani NE prikazujejo. Se strinjate z uporabo piškotkov?
Strinjam se
NE
Preberi več